27 Mayıs 2009 Çarşamba

Hedo Turkoglu


NBA'de ki gururumuz Hidayet Turkoglu'nun Takımı Orlando MVP nin Takımı Clevaland karşısında seride durumu 3-1'e getirdi ve artık sadece 1 maça ihtiyaçları var umarım finale çıkarlar ve Hidayet te şampiyonluk yüzüğünü finaller sonunda parmağına geçirir.
NBA'in sayılı topun el yaktığı anların oyuncuları arasında artık o ....
Başarılar Hidayet Kalbimiz Seninle....

Köklü Revizyon Savaşan Ruh.......

Edu,Maldonado,Josico,Deivid ile yollar ayrılmalı bana göre adı Re-Vizyon ise bunun adı...
Başkan daha önce Ümit millli takımın birçok oyuncusunu kadromuza kattığımız sezona benzer bir revizyon yapmalıyız dedi yerliler de çok önemli bu revizyonda Uğur Boral Ali Bilgin tarzı isimler olmamalı artık 11 de rotasyonda en önemli nokta bu bence 18imiz direk oynayacak oyunculardan kurulu olmalı Mehmet Topuz Sercan Yıldırım Özer Hurmacı(sakatlık durumuna göre) Sezer Öztürk Tuncay Şanlı Halil Altıntop tarzı isimler lazım bize Yabancı olarakta Alex in dahi yedek olacağı (ama bu demek değil ki hiç oynamıyacak rotasyonda olacak (Tevez´in Manu ‚Benayounun Liverpool Kalou´nun Chelsedaki rolu gibi) Appiah dönecek deniyor o da sağlıklı ise iyi bir alternatif olur bize Yabancılardan da bence Josico Maldonado Edu Deivid ile yollar ayrılmalı adının revizyon olabilmesi için Bilica da alındı deniyor Edu´nun yerine ise bence iyi alternatif ama Lugano mutlaka kalmalı Bakalım neler olucak...

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Büyük Başkan....


Aziz Yıldırım tekrardan başkan seçildi.Tüm camiamıza hayırlı olsun...

22 Mayıs 2009 Cuma

Transfer Üstüne.....



Kongre öncesi birçok ismin gündemde olduğu hatta imzaların atıldığı oyuncular olduğu duyumlarıda geliyor.Yeni hocanın kim olacağı belli olmadan galiba yine yönetimce transfer harekatı başladı ....

21 Mayıs 2009 Perşembe

Bu sevda bitmez gönüllerde.....


Kongrede neler olucak bakalım...Bu kötü sezon umarım bir an önce biter ve transferler ve köklü revizyon gerçekleşir.Aziz Yıldırım'ın tekrar seçileceğini düşünüyorum özellkle Şadan Kalkavan'ın 11 yılın hesabını sorucam tarzı demecleri sonunda az olan şansı daha da zora soktu..
Merakla bekliyorum

14 Mayıs 2009 Perşembe

Aragones ve Fenerbahçe

Bugün itibariyle Fenerbahçe bu sezonu Kupasız kapatmayı garantiledi.Asıl merak konusu neler olacağı Aragones'in ipinin ne zaman çekileceği ve Aziz Yıldırım'ın tavrı nolucak .
Aragones kalmalı diyen taraftar yok zaten ama Yönetim nolucak Aziz Yıldırm ben bilirim mantığıyla devam mı edicek yoksa Futbol Şubesini gerçek profosyonellere mi bırakacak.
Taraftarın beklentisi bu mağlubiyetle daha da arttı.Büyük bir revizyon ve vizyonlu bir hoca istiyorlar hatta yönetim bu amatörce ben bilirim oyuncudan hocadan derse onları bile gözden çıkarmışlar.
Fenerbahçe sahipsiz kalmaz.

11 Mayıs 2009 Pazartesi

Gökhan "GÖNÜL"






Fenerbahçe'nin son yıllarda yaptığı en mükemmel yerli transfer hamlesi ikinci senesinin yaşadığı Fenerbahçe'de ilk 11'in değişmez ismi ve taraftarın sevgilisi oldu bile...


Böyle devam ederse Fenerbahçe taraftarının kolay kolay kimseye vermediği "EFSANE" Ünvanına Semih ŞENTÜRK ile baraber en büyük aday .Bu potansiyelde ve Avrupa tarafından takip edilen bir oyuncu olduğu biliniyor.Fenerbahçe Taraftarı henüz zamanı olsada bu "GÖNÜL"lü adamın kontratının uzatılmasını istiyor .Klubumuzden yapılan açıklama ile 2013'e kadar kontratı uzatılsa fena mı olurdu diye düşünüyorum hep.


Lucas Barrios

Fenerbahçe'nin gelecek sene için kadrosuna katmayı planladığı iddaa edilen Barrios Colo Colo formasıyla çıktığı 42 maçta 39 gol atmış.24 yaşındaki Arjantinli oyuncuyu Başkan Aziz Yıldırım'ın çok istediği ve gerekirse 8-9 Milyon Euro gibi bir bonservisle Güiza'yı satıp Barrios'a da benzer bir ücret ödeyerek TSL'ye getirmek istediği konusuluyor.
Daniel Güiza'da bu tarz bir çıkışla Fenerbahçe'ye gelmiş ve tam olarak bekleneni verememişken bu tarz bi oyuncu ile kumar oynanıyor gibi geldi bana bilemem belki aşı tutar Barrios Fenerbahçe'de de benzer başarılara imza atar.Attığı 39 golu izledim ve golleri genelde 6 pas içinde tek vuruşla bitiricilikle atmış,Fenerbahçe'nin santraforunda olması gereken duvar olma oyunu açma özellikleri mevcut mu bilmiyorum Güiza tarzı bi oyuncu izlenimi verdi bana.
Bakalım neler olucak...

Kupa Finali......

Çarşamba Günü yeni sahibini bulucak olan kupada bakalım bu sene şansızlığımızı kırabilecekmiyiz.Hakemin açıklanmasının ardından maç için en büyük endişem hakem haline geldi başka da pek bi endişem yok.
Maça gelirsek Daniel Güiza'dan yine gol bekliyorum .Bakalım bu kötü geçen sezonda Kupayla biraz olsun yüzümüz gülecek mi.....

9 Mayıs 2009 Cumartesi

Transfer Üzerine.....


Transfer Haberleri daha sezon bitmeden ortalıkta dolaşıyor.Bende Fenerbahçemiz için uygun olabilecek isimleri şöyle bir araştırdım.(adı geçenlerden).
Cem Yılmaz'ın Var Mısın Yok Musun Programında patlattığı bombayla Ronaldinho heyecanı yok değil taraftarda Berlusconi Ronaldinho kalacak dese de daha önce Anelka Appiah PVH'yi bize yine bu yönetim getirmişti.
TSL içinde ise Sercan Yıldırım,Özer Hurmacı,Ediz Bayraktaroğlu,Mehmet Topuz,Eren Güngör,Murat Ceylan,İsmail Köybaşı gibi isimler yer alıyor bunlardan Mehmet Topuz Kayserideki maçta itici hareketlerde bulunmuş olsa da Fenerbahçe'ye gelmesi durumunda bunları unutup daha iyisi için mücadele edecektir.Eren çok iyi bir stoper Özer ve Sercan ise son yılların eniyi çıkış yapan oyuncularından hepsi için umarım girişimler olur.
Gurbetçi yıldızlarından gündeme gelme ihtimali oldukça yüksek Altıntop kardeşler olmasa bile Genç gelecek vadeden isimlere yöneliriz.
Yabancı transferini başka bir yazıda ayrıca değerlendiricem .

Yine Şampiyon...

Amatör Şubelerdeki müthiç çıkışın en önemli kalelerinden Bayan Basketbolda yine Şampiyonluğu göğüsledik.Emeği geçen herkese sonsuz tesekkürler...

4 Mayıs 2009 Pazartesi

Madrid'de Yaz Çok Hareketli Geceçek Gibi


Kaká haberleri tavan yaptı bile Barca karşısında Santiagoo Barnebau'da ki ağır mağlubiyetten sonra da belirtmiştim ama dedikoduların bu kadar çabuk geleceğini tahmin etmemiştim doğrusu.İbrahimovic,Ronaldo iddaları da var bakalım neler olucak büyük bir revizyon olucak gibi...

3 Mayıs 2009 Pazar

Forvetler Yine Yaptı Yapacağını......

Daha önceki yazımda Fenerbahçe Forvetleri İnönü'yü sever demiştim ve beni yanıltmadılar.Bu galibiyet ile yine İnönüden galibiyetle dönüyoruz.
Tesekkürler Çocuklar....

2 Mayıs 2009 Cumartesi

Real Madrid 2 - Barcelona 6

Müthiş bir maç izledik öncelikle bunu belirtelim.Barcelona baştan sona mükemmel oynadı ve bu tarihi skoru elde etti.İniesta, Xavi ,Henry ,Messi hemen hemen her alanda oyuncu kalitesi daha yüksek bir ekip olduğu gerceğini bi yana durdurulamaz bi hal alma yolunda ilerliyorlar. Bu sezon 100.gollerine de ulaştılar.Real Cephesinde ise bu yaz hayli hareketli gecicek bu bi gercek Kaka,Ronaldo iddaları yine yaz boyu konusalacak gibi..
Ama şu bir gerçek Messi istiyorsa onu durdurmak imkansız.Onu izlemek ayrı bir keyif

1 Mayıs 2009 Cuma

El Clásico Geldi Çattı...




Geçen Hafta Barca'nın Mestella da berabere kalması ve Madrid'in de Sanchez Pizjuan'dan Galibiyetle dönmesi bu derbiyi çok daha ilginç hale getirdi.
Real Madrid seyircisiyle bu maçı almak isteyecektir.İlk maç çok kötü bir zamanda yakalanmışlardı Barca'ya bu kez durum çok farklı Raul & Higuain ikilisi çok formda Barca cephesi zorlu bir Chelsea maçı oynamış olsada bu maçın havasından dolayı bu maça da rahatlıkla motive olmuşlardır.Merakla maç saatini bekliyorum
NTV'ye şimdiden tesekkürler......