31 Ağustos 2010 Salı

Kaptanların Takımı Fenerbahçe ..!

1- Diego Lugano Uruguay Milli Takımının hali hazırdaki kaptanı


2- Mamadou Niang Senagal Milli Takım Kaptanı şuanda


3- Joseph Yobo Nijerya Milli Takım Kaptanı



4- Emre Belezöğlu Türkiye Milli Takımı Kaptanı

Alexi söylemiyorum Dünyanın en geniş futbolcu havuzuna sahip Brezilya Milli Takımında kaptanlık yaptı fotoğrafları blogumda mevcut zaten sağ taraftabuda sorumluluk demek liderlik demek Avrupa Liginininde kaybedilmesinin ardından Lig için üstünde bir kadro oluşturuldu geçte olsa...

Joseph Yobo Fenerbahçe'de

Kiralık olarak anlaşıldığı Resmi sitedende duyurulmuş tabi daldık Milli maça es geçtik mecburen Hoşgeldin Yobo çok iyi oldu bu son dakika hamlesi kiralık ve satın alma opsiyonuyla gelmiş ve yarın sağlık kontrolünden geçip imzayı atıcak.

Zafer Bayramı ..! Teşekkürler 12 Dev Adam


Teşekkürler 12 Dev Adam..Ersan-Kerem hepinizin eline yüreğine sağlık...Kırmızı giymeye devam Taraftar..
Tüğler diken diken sağolun var olun son olarak Dağ başını duman almıııışşşşş....

Joseph Yobo Fenerbahçe'ye mi ?



Ersin Düzen az önce twittledi .Daily Mailde geçilmiş haber hemen açıp baktık tabi habere göre 5 milyon Pounda olabilirmiş bu iş çünkü şuan Everton FC'nin elinde Heitinga,Distin,Jagielka var 3de çok önemli stoper.Haberde en çok dikkatimi çeken şey ise kiralık diye belirtilmesi ilginç geldi bekleyip görelim ama oldukça iyi bir transfer olur




Yobo FM profili resmi büyültmek için üzerine tıklayınız.

Haydi Dev Adamlar....

Haydi Türkiye Grup Birinciliği için... Kırmızı Forma...!

Fernando Morientes Saygılar

Her sezon ha geldi ha gelecek diye 3 büyüklere ismi ısrarla yazılırdı İspanyolun ama o buraya gelmeden bıraktı futbolu 97-05 arası RM kariyerinde en büyük çıkışını yapmıştı Galacatıcısun bir parçasıydı Raul ile ileri hatta ...


ama kısa sürelğine kiralandığı Monaco'da efsanevi bir sezon geçirdi CL Finali oynadılar büyük katkılar yaptı 3 kez Cl kazanmış bir oyuncu olarak finaldeydi ama olmamıştı Mourinho engeline takıldı orda.Daha sonra Liverpool,Valencia ve Marsilya kariyerleri istediği gibi gitmedi ne yazık ki.


İyi topçuydun be Morientes Saygılar....

Serkan Kırıntılı Fenerbahçe'de

FBTV Son Dakika olarak geçiyor haberi Hayırlı Olsun Sözleşme 2 yıllık.Hoşgeldin Serkan

Cumhuriyet Kupası Maçı 4 Eylül

Bu maçta sahada görmek istediğim oyuncular bu resimdeki Fenerbahçe'nin gelecek vadeden gençleri Okan Alkan'ı Manisa maçında izledik sevindik beğendik böylesi bir hazırlık maçında hem genç oyunculara sizide düşünüyorum mesajı hemde Sivasın ağır stadında as oyuncuları sakatlanma riskine karşı bir koruma adına bence mantıklı bir hamle olucaktır.Okan oynar diye tahmin ediyorum keza böyle bir maçta Gökhanı niye riske edelim ki çatır çatır oynadı çocuk.
Lugano yerine Hasan Erbey Alex yerine Gökay İravulu Forvettede Mamadou Niang'ın yerine Recep Berk Elitezi görmek dileğiyle...
Son olarak Merti yazmadım artık onu oynar diyorum çünkü sahada olacağına eminim

Eda Erdem Resmi İnternet Sitesi Yayında


Eda Erdem Resmi İnternet Sitesi artık yayaında,onun hakkkında tüm haber ve bilgilere ulaşabileceğimiz adresi ise http://www.edaerdem.com/ .
Hayırlı Olsun Eda.

Niang vs Bayal


Senagelliler karşı karşıya acaba bunda sonra omuz omuza mı ...

31 Ağustos'ta geldi Transfer Gündemine şöyle bakalım...


İlk olarak Serkan Kırıntılı diyorum Ntvspor sözleşme detaylarını veriyor bakınız ama Resmi sitede ses yok her zaman ki gibi.Serkan hali hazırda 1 kalecisi olan Mert bu seneki performansıyla 2.kaleci oldu birde Serkan'ın olması fena olmaz 3.kaleci lazım ki gördük Mert'te sakat oynadı son maç komik goller yiyebilsede Süper Ligde önemli süreler almış Milli Takımlardaki çeşitli kategorilerde süre almış deneyimli sayılabilecek bir kalecidir.Merakla bekliyorum acaba gerçekten geldi mi..



Gelelim stopere adı geçen isim Senagalli Bayal Sall Niang ve Dia'dan sonra 3.Senagelli mi olucak acaba nasıl bir oyuncu pek bilmiyorum ama önemli iki sakatlık yaşamış bunlar önemli iyice araştırılmıştır belki son durumu ama dezavantaj olduğu kesin.

2007/2008 sezonunda 31 maç süre almış bunların 29'u 11de

2008/2009 sezonunda 24 maç süre almış 22'si 11de

2009/2010 sezonunda ise 9 maçın 8inde 11 deymiş.

Bu süreçte 5 Avrupa Ligi maçı oynamış 5.indede 11 de yer almış ve 3 sezon boyunca 2 kez kırmızı kart görmüş Bayal.

Aykut Kocaman'a güveniyoruz vardır bir bildiği diyoruz bilgiler bunlar ama Brezilya trendinden sonra Senagalli trendi nasıl etkiler bizi muamma Afrika Kupası eleme maçları falan ...

Başarabilirsin Pedrosa


İndianapoliste podyumda birinci sıradaki yerini aldı İspanyol,Genel klasmanda 2.liğini biraz daha yaklaşarak sürdürüyor hala İndianapolis geldiğinde 77 olan paun farkı şuan 68 ve 7 yarış kaldı .Lorenzo ise bu yılki en kötü derecesini yaptı en kötü derken podyumdaydı 3.sırada kalarak şu bir gerçek inanılmaz bir sezon geçiriyor Yamaha pilotu ama neden bilmiyorum ısınamadım ve antipatik geliyor bana Rossi vari taklitleri...Valentino eski formuna girene kadar adamım Pedrosa Laguna Seca'da düşmeseydi çok daha etkili bir tehdit olucaktı ama San Marino'da birincilik beklentimiz.
Kaza anını bir görelim birinci gidiyordu Pedrosa...




Olucak iş değildi yani olsun kalan 7 yarışa yoğunlaşmak lazım Pedrosa için nasıl olsa ilk 4 yada 5. kulvardan biriniden start almak yeterli umarım sezon sonu kazanan Pedrosa olur İspanyollar bir sevinç daha yaşar espirisini yapayım Futbol,Bisiklet,Tennis derken ...

Diego Forlan Kaldığı Yerden...



Dün La Ligaya yine golleriyle döndü Forlan geçen sezonki Avrupa Ligi ve La Liga performansının üstüne birde Dünya Kupasını eklemişti,bu sezonada iyi başladı Diego..

30 Ağustos 2010 Pazartesi

Rahman De Souza Fenerblog'da

Fenerblog'un ağına katıldık bu hafta artık ordada yaynlanacak yazılarımız.Büyük bir zevk olucak benim için.

Ronaldinho Sezonu Açmış


HD- AC Milan V Lecce- Ronaldinho Elastico and Rabona
Yükleyen footballove. - DiÄ�er spor ve ekstrem spor videolarına göz at.

Videoyu FootbaLLove 'dan alıntıladım.Müthiş bir maç çıkarmış R10 İBra'da tanıtıldı maçta staddaydı.bu 3lü çok can yakar gibi duruyor inanılmazlar ki Çarşamba Robinho imza atıcak deniyor Galliani şampanyaya devam.

------İbrahimovic--------

R10------------------Pato

Okan Alkan Devrim Hamleleri




Geç gelen bir yazı ama bende değinmek istedim Manisa maçı ve maçtaki izlenimlerime.PAOK travması sonrası kolay bir maç değildi zorluğun sebebi Manisa veya seyircisiz oynamak değil böyle yıkımların arkasından ilk birkaç maç kolay değildir ki bunun dezavantajını yaşadık ilk yarı ve ikinci yarının belli bir kısmında...
Okan'ın 11 de oynuyacağını öğrendiğim an inanılmaz bir sevinç yaşadım öyle özlem doluyuz ki böyle şeylere maşallah o da döktürmüş İlk golde payı büyük Niang'ın 3.golündeki bakarak görerek kesmeside gerçekten kalite kokuyor.Hızı,çevikliği,temposu çok iyi ilk defa oynayan biri genç için özgüveni inanılmazdı.Kaptanda sahip çıkmış Okan'a twitterden sevincini belirtmiş.
Gökhan Gönül gibi bir yıldızın olduğu kanattan çıkması böyle bir gencin dezavantaj gibi gözüksede iyi olursa oynuyacaktır Okan bu sezon için mesela en basitinden Gökhan sakat sakat oynamak zorunda değil artık.Diğer mevkilerde oynayabiliyor mu yada adapte edilebilir mi bilmiyoruz bekleyip görücez.
Son olarak Aykut Kocaman'a teşekkür ediyorum bu şansı verdiği için gerisi diğerlerinin başına Mert ve Okan şanslarını çok iyi kullandılar.

26 Ağustos 2010 Perşembe

Alex De Souza = Alessandro Del Piero


Aykut Kocaman'a basın toplantısında yine sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi ama bişeyi atlıyor.Alex'ten ne istediğini Alex sanki box to box midfileder tabiki değil olmuycakta yapısında yok bunlar Alex forvet oyuncusudur.Rotasyona alınmasına saygım sonsuz ama medyada bu poemiklerin son bulması gerekiyor.Aykut Kocaman çıkıp dese Alex Fenerbahçe'ye çok büyük katkılar yapmıştır yapacaktırda Alexten alabildiğimz en iyi verimi almayı hedefliyoruz Del Piero'da ikinci yarıları girebiliyor artık bu futbolun kuralı ama uslup ve medya yönetmekte bir sanattır.

Umut Bulut


Mevlut Erding ve Hasan Kabze'den sonra 3.forvetimiz mi olucak Fransada ki acaba?

Gareth Bale "Harika Çocuk"

İnaılmaz başladı sezona gerçekten geçen sezonun ikinci yarısında atmıştı ilk golünü kariyerinin oysaki bu sezon deplasmanda Stoke City'e takımın 2-1 kazanırken 2 gol birden attı dün akşamda Young Boys karşısında tam 3 assit yaptı Yeni Ryan Giggs tanımlasması için hiçte haksız sayılmazlar.

Fransa Milli Takım Aday Kadrosu Vol.2

Belarus Maçı Öncesi Kadroda yine değişkilikler var ama ilk o WC kadrosundaki hiçbir oyuncunun yer almadığı kadroya göre daha normale dönük diyorum ben bu kadro için olmazsa olmazdı zaten bu olay Hugo Lloris ve Steve Mandanda varken başka bir kalecinin alması çok zordu eldede yok açıkcası Sagna,Malouda,Diaby'de kadroda tekrar
İşte kadro tıkla

25 Ağustos 2010 Çarşamba

PAOK Maçına Doğru


PAOk maçı öncesi herkes galibiyete kitlenmiş durumda TS maçı için maç yazısı yazmadım konusacak pek bişeyde yoktu kendi adıma,
Maça dönersek Aykut Kocaman bilgiler verdi bugün Volkanın durumu belirsizmiş Semih ve Bilica hazır olucak gibi göreve Dia zaten dün takımla idmana çıktı bu maç taraftar futbolcu bütünleşmesi olması gerekiyor homurtular yerine Hep destek sonuna kadar dsetek olmalı hocada bunun üstüne çekmiş konuyu haksızda sayılmaz.
Umarım gollü ve güzel çok pozisyona girdiğimiz iyi bir maç olur Alexli,Stochlu ve isteyen ısıran baskılı Fenerbahçe bunu yapabilir haydi Fenerbahçe..

23 Ağustos 2010 Pazartesi

Trabzonspor - Fenerbahçe

Geç gelen yazı için öncelikle özür diliyorum iş yoğunluğumda anca fırsat bulabildim.Galatasaray ve Beşiktaş'ın evlerinde mağlup olduğu bir haftada Trabzonspor maçına çıkıyoruz.
PAOK maçı öncesi önemli bir sınav bizim için Engin Baytar'ın Fenerbahçe bizde korksun " sözüne rağmen asıl çekinenin kendisi olduğunu düşünüyorum.Volkan Demirel'in olmaması çok önemli kayıp ama Mert Günok bende bu takımda oynarım diyeceği fırsat belkide Engin-Rüştü-Volkan derken Mert mi gelecek yoksa Recep Bilerde bir TS maçıyla almıştı kaleyi daha sonra yollar ayrılmıştı ama o maç hiçte fena değildi diye hatırlıyorum.
Son olarak Mamadou Niang'ın da sakatlığı nedeniyle 11'de düşünülmeyeceği konuşuluyor,Semihle başlayıp duruma göre giricek gibi.

19 Ağustos 2010 Perşembe

Yolun Açık Olsun Deivid De Souza


Seni unuttmuycaz Deivid çok emeğin var hele o CL sezonu neler yaptın sen öyle,herşey için çok sağol futbol hayatında sonsuz başarılar..

18 Ağustos 2010 Çarşamba

Yolun Açık Olsun Yusuf Kenan Çalık

Fenerbahçe TVnin sevilen yüzü Fenerbahçe Tv den ayrıldığını açıkladı twitter adresinden geçtiğimiz günlerde,FBTV de futboldan anlayan yegane isimlerden biriydi tanımayanlar Dia ile yaptığı Fransızca Gündem programıyla hatırlayabilirler.Umarım hayatta herşey istediği gibi gider.

Young Boys - Tothenham 3-2



17 Ağustos 2010 Salı

Mesut Özil Real Madrid'de

Mesut Özil'in rüyası gerçek oldu her ne kadar Alman Milli Takımında oynasada bir Türk ve kararını tartışmıyorum asla.Real Madrid'e transfer olan ilk Türk futbolcu oldu,Mourinho'nun öğrencisi artık o gelişimi açısından büyük bir şans henüz erken yorumlarına katılmıyorum Drenthe süre alıyor bu takımda Mesutta bu takımda oynuyacaktır profosyonel yaşarsa bu şansı değerlendireceğiini düşünüyorum.
Tebrikler Mesut Galaktikosun bir parçasının artık .

Daniel Güiza Hercules'e mi ?

Marca ve Asın haberlerine göre Güiza 4 yıllık olarak anlşamış La Liganın yeni ekibiyle Fenerbahçe'den gelecek yanıt bekleniyormuş.Sonunda bitiyor galiba bu 4 milyon € da olsa bence hiç düşünmeden verilmeli taraftar üzerinde yapacağı psikolijk etki bile yeterli bu olayda
Umarım herşey senin için iyi olur Daniel Güiza...

Alex De Souza...


Takıma bak be.Büyültmek için resimin üstüne tıklayın

16 Ağustos 2010 Pazartesi

Joe Cole gaza gelmiş anlaşılan

Anfiek'de ilk maçında kırmızı yedi Cole karar ağır mı acaba karar sizin..

Mamadou Niang sonunda Fenerbahçe'de

Geldi gelecek derken sonunda Fenerbahçe'de Niang,yıllardır özlemini duyduğumuz Pierre Van Hooijdonk sonrası karaları bağladığımız mevkiye çok iyi bir oyuncu aldık.Önce kezmanla gülmeyen yüzler Güizayla tamamen hüsrana dönüştü ama kariyer ve istikrar açısından çok önemli bir oyuncu Niang hata riski çok az olan bir transfer.
Marsilyada düzenli oynayan Kaptanlık yapan bir oyuncuydu,sorumluluk alan büyük takım havasını en önemlisi şampiyonluk baskısını yaşamış o havayı solumuş bir adam Niang,
Sırtı dönük,dribling,pas,şut bunların hepsini barındırıyor sabırsızlanıyorum onu izlemek için.
Hoşgeldin Mamadou

Fenerbahçe - M.P Antalyaspor 4-0


Young Boys maçları falan derken lige müthiş bir başlangıç geldi bu sessiz maçta Alex-Semih A.Ş. iş başındaydı bunu yazmayalı ne uzun zaman oldu bu arada geçen sezonun yokları oynayan golcüsü sezona 2 gol ve 1 asistle başladı.
Takım gayet iyi oynadı önde müthiş basarak başladılar nem falan dinlemeden Mehmet Topuz,Gökhan Gönül,Diego Lugano'nun takıma girmesi takım savunmasını inanılmaz artırdı özellikle Mehmet Topuz müthişti şiir gibiydi özlemişiz onu izlemeyi bu sezon formayı böyle oynarsa vereceğini sanmıyorum en kötü Emre-Topuz sağda Dia başlar bence hoca
Gökhan Gönül'de takıma girince ordan müthiş katkı yapıyor hucuma Santos daha iyi olmuş Milli Takım morali ve idmanlarla sanki daha fit olmuş.Bilica,Lugano tandemi pozisyon vermeden bitirdi maçı orda kalede ise Merti ilk defa izledik ikinci yarı ve gayet iyiydi.
Bu başlangıç iyi moral oldu taraftara Mamadou Niang transferide tuzu bibieri oldu .

9 Ağustos 2010 Pazartesi

Mevlut Erding


Ligue 1 deki istikrarlı golcümüz ona orda hitap edilen ve formasının arkasındaki yazılışıyla başlık atmayı uygun gördüm.Sochoux sonrası PSG'de de aynı şeyleri yapabilecek mi derken geçen sezon 15 golle kapattı sezonu ve 11 in değişmez ismi oldu Mevlut,yeni sezonada Ligue 1'in ilk golüyle başladı ve takımı 3-1 kazandı.Nene ve Bodmer'in gelişiyle daha güçlenmişler özellikle Bodmer fizik olarak daha iyi duruma gelince çok iş yapacaktır.Clement-Makalele de yanındaki rotasyona göre partnerleri olucaktır. Bu defansif güçte ortasahada Nene'nin de hucuma katkısıyla daha olumlu yansıyacaktır Mevlute
Milli Takım olarak bakarsak Hiddink'ten öncelikle beklentim Mevlut'te ısrar etmesi,böyle bir ligde istikrarlı olarak gol atmaya devam ediyor hızı,vuruşları gerçekten çok iyi çok faydalı oynuyor.Kanal A ekibinden maçlarını istemiş onlarda yollamışlar izleyecekmiş Hiddink umarım bu golcüyü Milli Takıma kazandırırız,ordaki oyununu taşıdığı an Milli Takıma ki bence potansiyeli var sınıf atlatır or mevkide bize

7 Ağustos 2010 Cumartesi

FM Efsanesi sonunda Avrupa'da

Hernanes Lazıo'ya gitmiş 13.5 milyon € bonservis bedeliyle yıllardır Avrupaya gelmesi bekleniyordu FM serilerinin vazgeçilmez wonderkidi artık 25 yaşında ve kendini Avrupa'ya henüz atabildi.Lazıo performansını merakla bekliyorum.


Nasri-Ribery-Niang

Fotağraftaki 3 adamdan sadece Niang şuan takımda Nasri'yi Wenger ,Rıbery'i de Bayern Munich koparmıştı takımdan şimdide Niang için Fenerbahçe görüşmelerini sürdürüyor.Bakalım oda katılacak mı ayrılanlar listesine bu arada Marsilya'nın Gignac,Gilardino,Santa Cruz'dan birini alacağı konuşuluyor.

6 Ağustos 2010 Cuma

A Milli Takım Aday Kadrosu

Guu Hiddink gibi bir adama saygım sonsuz elbette sadece kendi açımdan haddimce yorumlayacağım kadroyu

Kaleciler: Volkan Demirel, Hakan Arıkan, Onur Recep Kıvrak
Savunma: Gökhan Gönül, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Servet Çetin, İbrahim Kaş, Hakan Balta, İsmail Köybaşı
Orta saha: Mehmet Aurelio, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Kazım Kazım, Hamit Altıntop, Arda Turan, Ozan İpek
Forvet: Mevlüt Erdinç, Halil Altıntop, Tuncay Şanlı, Sercan Yıldırım, Nihat Kahveci
Boldladıklarımın artık milli takıma bişey verebileceğini düşünmüyorum kendi adıma Ceyhun Gülselam'ın stoperde kullanılması gerektiğini düşünüyorum.Kazım Kazım'ın yerine Volkan Şen ve Ortasahaya Necip Uysal'ın alınmasını isterdim Hakan çok formda ama Sinan Bolatta unutulmamalı ,zamanla yapacaktır gençleştirme operasyonun diye umuyorum

Box to Box Midfielder


Bu tanım için doğmuşlar sanki çok isterdim fenerbahçe formasıyla izlemeyi bu oyunculardan birini Appiah etkisi yaparlar takıma

Fenerbahçe Taraftarının Forvet özlemi

En son gördüğümüz büyük golcü 34 yaşında geldi efsane işler yaptı takımda ondan sonra Kezman,Güiza 1980 ortası kuşağının saçlarını ömürünü kısalttı başka hiçbir işe yaramadılar şimdi Niang isimleri dolaşıyor ortalıkta gelirse PVH etkisi yapacak potansieli var 31 yaşındaki Senagellinin.Umarım gelirde gerçek bir forvet izleriz.

UEFA Avrupa Ligi : PAOK FC

Young Boystan sonra PAOK FC il eşleştik.Young Boys ile karşılaştırınca farklı özellikleri olsada Yunanistan deplasmanı her zaman zordur Ajax'a yenilmeden elendiler.Salpingidis Milli futbolcuları Bosna'da berabere kaldığımız maçta bize birde gol atan Zlatan Muslımovıc etikili oyuncuları olarak gözüküyor.
Young Boys gibi hücum takımı olmamaları şuan bocalayan Fenerbahçe için avantaj bu kesin
Luganosuz Bekir İrtegünlere İlhan Ekerlere ve 85 kg.lık Santosa kalan savunma hucum futbol onayan ekiblere karşı nasıl çuvalladılar.
Kritik nokta ise Pazartesi listenin veriliyor olması maçlar için Niang için çalışmalar devam ediyor deniyor Fransa basınında bugün 24 saat içinde anlaşabirliler tarzı haberler var sadece santrafor yetmez ama Niang güç katacaktır bu maçlarda

Alex De Souza sorunsalı


Fenerbahçede herşey mükemmel yolundaymış gibi şuan forumlarda tartışılan bu bir ksıım yine Alex oynasın bir kısım kadroya girmesin yollansın diyor.Alex Fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yabancısı her dönem oynadı çokta katkı yaptı ama fenerbahçe yıllardır ona alternatif bulamıyor.
Alex tabiki fizik kalite olarak eski Alex değil bu sezon özellikle 50 civarı maç yapması hem ona hem Fenerbahçeye zarar verebilir.
Juninho nasıl ki Lyonda rotasyona düşmüştür Ederson falan oynamıştır Fenerbahçede yavaştan Alexten verim alabilmek hemde alternatifini yaratmak adına böyle bir hamle gelmesi gerekiyordu.
---------------------------------Volkan---------------------------------
Gökhan----------Lugano-----------------------Transfer------Santos(fitt olan)
---------------Topuz---------Transfer------------Emre
----Dia--------------------------------------------------Stoch------------
-------------------------------Niang-------------------------------------------
Alex'i yedek oturtmak kolay iş değil ama bunu onunla konuşarak senden en iyi şekilde verim almak isteniyor şeklinde açıklamayla bunu yapabiliriz kesip atmak bıçak gibi olmaz olmamalıda


Fenerbahçe ve refleks


Fenerbahçe daha önce hatırlayacaktır herkes sağlamn bir revizyon yapmıştı ümit milli takımdan
ve o jenarasyondan Serkan Balcı-Kemal Aslan-Volkan Demirel-Recep Biler-Servet Çetin-Selçuk Şahin-Tuncay Şanlı ve Mahmut Hanefi transferleriyle Ümit Milli takım iskeletine sahip olmuştu verim veren oldu vermeyen oldu ama göze alınacak bir riskti elbette
Takımda şuanda Önder-Bekir-İlhan-Deivid-Cristian-Güiza-Semih-G.Ünal-Selçuk olacağına böyle bir hamle yapılsa diyorum keşke kaybedecek birşeyimiz olacağına inanmıyorum ama kazanırmıyız riske değer en fazla bir tesis yapmazlar

Rahmandesouza twitter'da

Bu arada Buradan beni takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe Yönetim ve Transfer


Young Boys'a elendik uzun süredir bloggera zaman ayıramıyorum diycem ama zamanım yok değil içimden gelmiyor sanki o derece üzdü Fenerbahçe bizi ...
Transfer üzerine birkaç kelam etmek istiyorum Fenerbahçede bırakın oynamayı idmana çıkamıycak adamlar YB maçlarında süre aldılar ve yönetim 2 ay da sadece İlhanı saymıyorum Caner,Stoch,Dia'yı alabildi.
Ortasaha ve Stoper yokken ki forvet zaten yok Niang ve Gyan da uzun süredir bitirelemiyor.
Niang gemileri yakmış la provence geleceğim fenerbahçe demiş ve hala yönetim alamıyor bu adamı marsilyadan
Gökhan İnler tarzı bir adam şart ortasahaya Gurbetçi pazarına girip revizyon olması lazım ama zaman yok hiç olmazsa Gökhan+Gurbetçi stoper yapsalar bari...