26 Eylül 2009 Cumartesi

Gençlerbirliği

Gençlerbirliği dün Trabzonspor karşısında 2-0 den geri geldi çokta iyi oynayarak hemde geçen yıllarda kimliklerinden kopmuşlardı ama bu sene gerçekten ligde ilk 6-7 için iddalı olucaklar gibi.
"Gençlerbirliği" adları gibi çok iyi genç oyuncular yakalamışlar geçen sezon bunun ışığını almıştık Mustafa Pektemek Sinan Ayrancı gibi isimler şans bulmaya başlamıştı bu sezon Mustafa Yine çok iyi başladı ki 1988 doğumlu olduğunu unutmayalım.
Aykut Demir(1988),Bilal Çubukçu(1987) yine etkili isimler Orhan Şam(1986) ki artık çok tecrübeli bir oyuncu ligde uzun zamandır yer alıyor kendisini Oftaş(daha sonra Hacettepe)nin kaptanı olarak tanımıştık.
Kahe'yi de Bundesligadan ve Brezilyadan biliyoruz Sandro'yu yine Oftaş(Hacettepe)den kadrolarında Harbuzi gibi yetenekli bir başka isimde yer almakta ki forvet rotasyonlarından Djite(1987),Patiyo Tambwe(1984) gibi isimlerde bulunuyor .
Tomas Doll'un en azından ilk süreci bu şekilde başarılı diyebileceğimiz bir grafikle atlatmasına sevindim.Çünkü sabır olmayan yılda 5 TD değiştirme potansiyeli olan bir klubten bahsediyoruz umarım sezon sonuna kadar kalır Doll ve TSLde zirveyi zorlayan Avrupa Kupaları için mücadele eden bir ekib yaratır bu potansiyeli var her zaman Gençlerbirliğinin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder