30 Ağustos 2010 Pazartesi

Okan Alkan Devrim Hamleleri




Geç gelen bir yazı ama bende değinmek istedim Manisa maçı ve maçtaki izlenimlerime.PAOK travması sonrası kolay bir maç değildi zorluğun sebebi Manisa veya seyircisiz oynamak değil böyle yıkımların arkasından ilk birkaç maç kolay değildir ki bunun dezavantajını yaşadık ilk yarı ve ikinci yarının belli bir kısmında...
Okan'ın 11 de oynuyacağını öğrendiğim an inanılmaz bir sevinç yaşadım öyle özlem doluyuz ki böyle şeylere maşallah o da döktürmüş İlk golde payı büyük Niang'ın 3.golündeki bakarak görerek kesmeside gerçekten kalite kokuyor.Hızı,çevikliği,temposu çok iyi ilk defa oynayan biri genç için özgüveni inanılmazdı.Kaptanda sahip çıkmış Okan'a twitterden sevincini belirtmiş.
Gökhan Gönül gibi bir yıldızın olduğu kanattan çıkması böyle bir gencin dezavantaj gibi gözüksede iyi olursa oynuyacaktır Okan bu sezon için mesela en basitinden Gökhan sakat sakat oynamak zorunda değil artık.Diğer mevkilerde oynayabiliyor mu yada adapte edilebilir mi bilmiyoruz bekleyip görücez.
Son olarak Aykut Kocaman'a teşekkür ediyorum bu şansı verdiği için gerisi diğerlerinin başına Mert ve Okan şanslarını çok iyi kullandılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder