30 Ekim 2009 Cuma

PFDK ve Sergen Yalçın Mustafa Doğan üzerine


PFDK Fenerbahçe'ye 2 maç seyircisiz Bilca ve Keita'ya 3 maç verdi.Ardından yorumcuları izliyorum Mustafa Doğan daha fazla olmalıydı diyor.Diyarbakır ve Antalya maçında nerdeydiniz diycem ama niyetlerini geçmişlerinde Fenerbahçe'de oynamış ve iyi ayrılmamış bu ikilden bu tarz yorumlar beni hiç şasırtmıyor.Bu arada bende artık bu derbide olay çıkmaması için her türlü önlemin alınmasını savunanlardanım.Ama PFDK bu izlenimde değil tutarsız kararlar vermemeli kimse acaba kaç maç gelecek bahisi oynamamalı açıkca belli olmalı ihlalin cezası ve yaptırımı.
Sergen Yalçın ve Mustafa Doğan ikilisi Devler Liginde de beraberler ordaki davranışlarına soyunma odası konuşmalarına baksınlar ondan sonra gençlere kötü örnek oluyor desinler Cristian ve Arda'nın kavgası için(ki olmamalı bu tarz olaylar hoş değil ).Sergen kalkıp Bir yabancı Türk'e nasıl vurur diyebiliyor Ntvspor'da Bilica 13 maç ceza almalı diyebiliyor yine.Futbol hayatları boyunca kayda değer 1-2 3 büyükler şampiyonluğu(ki 90 sonrası Fenerbahçe Galatasaray yada Beşiktaş'ta 5 sene üzeri oynayıp olmamak imkansızdır herhalde) dışında başarısı olmayan bu iki isim böyle konusabiliyor.
Fuat Akdağ ve Ercan Taner'den ricam Fenerbahçe ile hiçbir takıntısı olmayan bir ismi görmek istiyoruz.3 Büyüklerden biriden kötü ayrılmış oyuncular böyle nefret besleyebiliyorlar aynısını Galatasaray ve Beşiktaş içinde düşünebiliriz onların alehine konuşan her fırsatta böyle ayrıldık değer vermediler bize diyenlerde var Türk Spor ekranının değişmesini istiyoruz genç nesil olarak

1 yorum:

  1. Sergen hangi sıfatla bu kadar çıkıp konuşma yetkisine sahip olabiliyor anlamıyorum ! Hagi'nin tükürükleri ve pislikleri gören duyan yok mesela. Mazidan örnek oldu ama olsun. Yıl 1905 doğdu i...ler, yıl 2009 hala i...ler..

    YanıtlaSil